02 489 2100 info@hakulanpuu.fi

Terassirakentamisen tarvikkeet heti varastosta

Kaikki terassirakentamisen tarvikkeet ja materiaalit löydät meidän laajasta valikoimastamme, perustustarvikkeista aina pintojen viimeistelyyn.

Meille voit tulla valmiin piirrustuksen kanssa tai vain mielikuva päässäsi, sillä vaikka varsinaista suunnittelupalvelua emme ole palvelutarjontaamme lisänneet, henkilökunnaltamme löytyy kokemusta ja asiantuntijuutta siinä määrin, että voimme yhdessä tehdä suunnitelman paikan päällä.

Perinteinen painekyllästetty terassilauta pitää pintansa vuodesta toiseen, mutta lisäksi meiltä löytyy valikoimasta myös useita muita toimivia ja näyttäviä vaihtoehtoja, kuten vaikkapa lehtikuusi.

Viimeistelyvaiheessa voidaan vaikuttaa terassin väritykseen esimerkiksi kuultolakkauksella tai värillisillä lahosuojilla. Viimeistelyvaihe toteutetaan vasta noin vuoden päästä rakentamisesta tai kun puu on kuivunut.

Annamme aina asiantuntevat neuvot kestävän terassin rakentamiseen ja ylläpitoon!

Hyvä tietää terassin rakentamisesta

  • Valitse sopivat materiaalit terassillesi.
  • Suunnittele yhdessä asiantuntijan kanssa tarvittavat mitat tarjolla olevista tuotteista.
  • Kun materiaali, määrät ja mitat on katsottu, huolehdimme vielä kaikki rakentamiseen tarvittavat kiinniketarvikkeet ja viimeistelyaineet matkaasi.

Meille voit tuoda veloituksetta käytöstä poistettua painekyllästettyä puutavaraa – huolehdimme materiaalin oikeanmukaisesta jatkokäsittelystä ja kierrätyksestä.